bridal musthaves

All things bridal

bridal musthaves

Bridal kits + boxes

Bright Bride Box

Een skincare routine helemaal op maat van jouw huid, al mijn tips & tricks die ik door de jaren heen verzamelde, een stappenplan & nog zo veel meer! Dat is de Bright bride box. Kortom de ideale voorbereiding op jullie grote dag!

  • Huidtype scan
  • De juiste skincare producten voor jouw huidtype 
  • Wimper én wenkbrauwserum
  • Stappenplan
  • Tips + tricks voor de perfecte voorbereiding op jullie dag
  • How to

Wanneer je de box aankoopt doen we van een ‘Huidtype scan’ waarmee we de noden van je huid bepalen & zo de ideale routine voor jou kunnen bepalen, zodat je stralend voor de dag zal komen!

149,-

Oh Shit Kit

Hét musthave item voor iedere bruid! Dankzij deze kit ben je voorzien op elk SOS momentje. Lippenstift touch up, even bijpoederen, een ontsnapte haarlok, friezelhaartjes wegwerken, gescheurde nagel,…? Allemaal op te lossen met de ‘oh shit kit’.

Je vind deze handige kit hier.

34,99

TIP! Combideal met Skincare ever after voor 49,

Skincare Ever After

Met deze kit verwijder je in één keer héél je make-up de avond/nacht van je huwelijk. De make-up remover towel is herbruikbaar & je hebt helemaal niets anders nodig! Easy as 1-2-3!

Verder vind je in deze kit al het nodige om the day after een heerlijk me-time moment te beleven en je huid een oppepper te geven na de afgelopen drukke dagen! Enjoy!

29,99

Je shopt deze handige kit hier!

Tip! Combideal met de Oh shit kit voor 49,99 ipv 64,98.

The essentials

Deze facial care kit is dé perfecte kit wanneer je wil starten met het hoogwaardige 4-stappenprogramma van Líkami. Start met deze eenvoudige stappen & kies voor een gezonde & stralende huid op de dag van je huwelijk.

66,-

Je shopt deze handige kit hier !

Bridal Styling

(Haar)juwelen & bruidsboeketten

(Haar)juwelen

Kies je voor droogbloemen, strass of parels? Een haarjuweel geeft je kapsel net dat tikkeltje meer & maakt je bruidskapsel helemaal af. 

Inspiratie nodig? Kijk dan zeker eens op de socials van Atelje B!

De collectie shoppen van Atelje B kan je hier!

Bruidsboeket

Een bruidsboeket dat matcht met je haarkam/pin, dat van je bloemenmeisjes & de corsage van je man? I’ve got you covered! Je kan kiezen uit bestaande kleurenthema’s of gaan voor een op maat gemaakt boeket met eigen gekozen kleuren.

! Er wordt enkel gewerkt met droogbloemen.

Bestellen of meer info via hier.