Bridal aanbod

Bridal Styling | Bride abroad | DIY Wedding

Taking on the bridal season, one Bride at a time.

Je gaat trouwen. Natuurlijk wil je er stralend uitzien op jullie grote dag. Een stralende huid, ogen die spreken, kissproof lippen, een perfect gestyled kapsel, … Én natuurlijk moet dit alles blijven zitten tot in de late uurtjes.

Dan ben je hier aan het juiste adres. Atelje B specialiseert al jaren in bruidsopmaak. Meer dan 200 bruiden gingen je voor. In zowel binnen als buitenland. Met mijn team zorg ik ervoor dat ook je suite er stralend zal uitzien.

Gaan jullie zelf aan de slag voor het stylen en plannen van jullie huwelijk? Ook dan kan ik wellicht iets voor jullie betekenen. Kijk zeker eens naar mijn DIY wedding aanbod.

aanbod

What I do

Waarvoor kan je nu precies terecht bij Atelje B? Ik geef je even een kort overzicht.

Bridal styling

Bride abroad

DIY Wedding

Bruidsstyling

Naast je bruidsjurk dragen je make-up en kapsel  ook bij aan jouw bridal look. Op je bruiloft wil je stralen. Dat lukt alleen maar als je gelukkig bent met hoe je eruit ziet. Hierbij help ik je graag! 

Bride abroad

Je gaat trouwen! En dan ook nog eens ‘abroad’. Parelwitte stranden, idyllische hotelletjes, locaties die zijn weggelopen uit de Mamma Mia films,… Hoe jullie droomhuwelijk in het buitenland er ook uit ziet, er komt heel wat bij kijken.

Een destination wedding plannen is vaak iets complexer dan een huwelijk in eigen land. Daarom is het handig als je je bruidsstyliste kan meenemen. Alweer wat stress minder!

Do it yourself huwelijk

Een stressvrije huwelijksdag met een styling die recht uit een Pinterestbord komt? Yes please! Dat kan natuurlijk enkel met een goede planning & een perfect uitgewerkt stylingplan. Geen idee hoe je hier aan moet beginnen? Ik help jullie graag! Wist je trouwens dat ik meerdere opleidingen wedding planning & styling volgde? Ik weet dus perfect waar je rekening mee moet houden voor een zorgeloze, prachtige dag!

De B in Atelje B

Hi! Mijn naam is Birgit!

“IF YOU LOVE WHAT YOU DO, YOU NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE.”

Mijn werk is mijn passie, ik sta er mee op en ga er mee slapen. Ik hou ervan om mooie dingen te creëren & prijs mezelf dus ook enorm gelukkig dat ik hiervan mijn job heb kunnen maken. Bijdragen aan speciale momenten geeft zoveel voldoening, iedere keer weer. Anderen zien stralen, dat is waar ik het voor doe. Dat is wat maakt dat ik mijn job iedere keer weer met volle goesting doe. Dus ben je verloofd en zoek je nog een bruidsstyliste? Aarzel dan niet om me te contacteren!

Tot binnenkort?!