Bridal Services

Bridal Styling | Bride abroad | (Haar)Juwelen

Taking on the bridal season, one Bride at a time.

Je gaat trouwen. Natuurlijk wil je er stralend uitzien op jullie grote dag. Een stralende huid, ogen die spreken, kissproof lippen, een perfect gestyled kapsel, … Én natuurlijk moet dit alles blijven zitten tot in de late uurtjes.

Dan ben je hier aan het juiste adres. Atelje B specialiseert al jaren in bruidsopmaak. Meer dan 300 bruiden gingen je voor. In zowel binnen als buitenland. Met mijn team zorg ik ervoor dat ook je suite er stralend zal uitzien.

Gaan jullie zelf aan de slag voor het stylen en plannen van jullie huwelijk? Ook dan kan ik wellicht iets voor jullie betekenen. Kijk zeker eens naar mijn DIY wedding aanbod.

Bride to be aanbod

What I do

Waarvoor kan je als bruid nu precies terecht bij Atelje B? Ik geef je even een kort overzicht.

Bridal styling

Bride abroad

maatwerk haarpins

(Haar)Juwelen

maatwerk haarpins

Droogbloemen

Bruidsstyling

Naast je bruidsjurk dragen je make-up en kapsel  ook bij aan jouw bridal look. Op je bruiloft wil je stralen. Dat lukt alleen maar als je gelukkig bent met hoe je eruit ziet. Hierbij help ik je graag! 

Bride abroad

Je gaat trouwen! En dan ook nog eens ‘abroad’. Parelwitte stranden, idyllische hotelletjes, locaties die zijn weggelopen uit de Mamma Mia films,… Hoe jullie droomhuwelijk in het buitenland er ook uit ziet, er komt heel wat bij kijken.

Een destination wedding plannen is vaak iets complexer dan een huwelijk in eigen land. Daarom is het handig als je je bruidsstyliste kan meenemen. Alweer wat stress minder!

(Haar) Juwelen

Sinds 2022 heeft Atelje B een lijn eigentijdse (haar)juwelen. Momenteel bestaat deze uit 3 collecties.

Bloom | The Floral Collection
Posh. | The Pearl Collection
Lusterous | The Sparkling Collection

Voor elke bruid of (suite)gast wat wils.

Droogbloemen

Matching haaraccessoires voor je bruidsmeisjes? Een bruidsboeket dat past bij je haarkam, het speldje van je bloemenmeisje én de corsage van je toekomstige? Mini boeketjes voor je tafelaankleding? Een bloemstuk voor je welkomstbord? 

Het kan allemaal!

De B in Atelje B

Hi! Mijn naam is Birgit!

“IF YOU LOVE WHAT YOU DO, YOU NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE.”

Mijn werk is mijn passie, ik sta er mee op en ga er mee slapen. Ik hou ervan om mooie dingen te creëren & prijs mezelf dus ook enorm gelukkig dat ik hiervan mijn job heb kunnen maken. Bijdragen aan speciale momenten geeft zoveel voldoening, iedere keer weer. Anderen zien stralen, dat is waar ik het voor doe. Dat is wat maakt dat ik mijn job iedere keer weer met volle goesting doe. Dus ben je verloofd en zoek je nog een bruidsstyliste? Aarzel dan niet om me te contacteren!

Tot binnenkort?!