Bridal Stylist Birgit

“On your wedding day you should look like the most beautifull version of you.”

Verloofd? Proficiat!

Het plannen kan beginnen! Naast je bruidsjurk dragen je make-up en kapsel  ook bij aan jouw bridal look. Op je bruiloft wil je stralen. Dat lukt alleen maar als je gelukkig bent met hoe je eruit ziet. Hierbij help ik je graag! Er is namelijk niets mooiers aan mijn job dan een zelfverzekerde stralende bruid.

Ateljé B heeft door de jaren heen al mogen in staan voor meer dan 100 bruidsstylings. Zowel in binnen- als buitenland. En het blijft zalig om te doen! De sfeer, de (gezonde) zenuwen van de bruid, de lachende gezichten zijn geweldig om te zien. De blik in de bruid haar ogen wanneer het plaatje compleet is, is onbetaalbaar!

Er zijn verschillende arrangementen, mocht je vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen. Geheel vrijblijvend! Heb je speciale wensen? Geen probleem ik werk een pakket op maat uit voor je!

menu

Bridalstyling

Hairstyling

 • Try-out
 • Bruidskapsel
 • Eventuele donut/vulling
 • Speldjes en elastiekjes

150,- euro

Make-up

 • Try-out
 • Bruidsmake-up
 • Wimpers
 • Lipstick

150,- euro

Hair + Make-up

 • Try-out make-up + kapsel
 • Bruidsmu+ bruidskapsel
 • Eventuele donut/vulling
 • Wimpers & Lipstick

250,-  euro

Extra’s

 • Huur set clipextensions 50,- euro (100,- euro waarborg)
 • Haarjuweel vanaf 10,- euro

Destination wedding

Prijs op maat naargelang de wensen.

FAQ

How it works

Verloofd, en nu?

De makkelijkste manier is via mail. Zet daarin welke jullie datum is, welk pakket je wil, welke locatie/regio en als je al een idee hebt hoe laat jullie trouwen mag dat er ook bij.

Op die manier kan ik checken of de datum nog vrij is en of er eventuele verplaatsingskosten bij komen. Ik probeer je mailtje binnen de 2 werkdagen te beantwoorden.

Jullie datum is beschikbaar, hoe gaat het verder?

Om de datum vast te leggen vraag ik een voorschot van 50% van het totale bedrag. Dit is voor mij zekerheid dat ik de datum niet voor niets blokkeer in mijn agenda en voor jullie de zekerheid dat deze datum voor jullie is.

Na het ontvangen van het voorschot (binnen de 3 werkdagen) staat jullie datum vast en plannen we de try-out. 

De try-out, wanneer & waar?

De try-out is meestal 2-3 maanden op voorhand. Maar vroeger is ook mogelijk. Ik plan deze  enkel door de dag in op weekdagen. In de avonden is het moeilijk om het juiste resultaat te zien, zelfs met aangepaste belichting. De weekenden blijven vrij voor bruidsstylings en andere make-up/hairstyling opdrachten.

Vaak wordt er geprobeerd om de try-out te combineren met een pasbeurt van de jurk zodat je het totaalplaatje al eens kan zien. Als je dit wil plan je best je pasbeurt in de (late) namiddag. Neem even contact op voor enkele beschikbare data zodat je niet nodeloos heen en weer moet mailen of bellen.

De try-out gaat door in het salon. Daar heb ik namelijk de juiste belichting en alle materialen bij de hand voor een goede try-out. Ik gebruik tijdens deze sessie minder stylingproducten dan op de dag zelf. Als je meerdere dingen wil uittesten is dat namelijk moeilijk wanneer er al een halve bus haarlak in je haar zit. Gemiddeld duurt deze 1-3uur, afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt.

Denk eraan, hoe korter bij de datum hoe waarheidsgetrouwer het resultaat zal zijn. Je haarlengte zal bijvoorbeeld nog groeien, in de zomer kleurt je huid etc…

Extra gasten die opgemaakt moeten worden bespreken we ook tijdens de try-out. Hoeveel, make-up en/of haar, … 

Aan de hand van al deze info kan ik je dan de uren doorgeven voor de dag van de trouw.

Een geslaagde try-out, op naar D-day!

Na je try-out laat ik je via een mailtje weten hoe laat ik de dag zelf zal aankomen. Als er extra gasten moeten opgemaakt worden zal ik ook hiervoor een tijdsschema opmaken. 

Tijdens de try-out geef ik je nog tips mee voor een optimale huid en/of haarconditie op je grote dag. Ik kan enkel een mooi resultaat garanderen als deze worden opgevolgd. Maar je wil zelf natuurlijk ook gewoon stralen dus daar heb ik alle vertrouwen in!

Kan ik een bruidsmake-up/hairstyling boeken zonder try-out?

Neen, helaas niet.

In het verleden heb ik dit wel gedaan, maar ik heb ondervonden dat dit absoluut niet handig is. Ik heb namelijk geen idee hoe bijvoorbeeld je haarstructuur is, welke haarlengte je hebt, welk soort huidtype je hebt en dus ook geen idee of je wensen mogelijk zijn. Op je trouwdag wil je stralen en dat kan alleen als je je 100% goed voelt. Een try-out geeft je die garantie en geruststelling en voorkomt teleurstellingen.

Gallerij

Mijn werk

Afspraak maken?