Destination Wedding

Trouwen in het buitenland

Proficiat, bride to be!

Je gaat trouwen! En niet zomaar ergens, maar ‘abroad’. Denk aan parelwitte stranden, idyllische hotelletjes, en locaties die rechtstreeks uit de Mamma Mia-films lijken te komen. Hoe jullie droomhuwelijk in het buitenland er ook uitziet, er komt heel wat bij kijken.

Het plannen van een destination wedding is vaak complexer dan een bruiloft in eigen land. Daarom is het handig om te werken met leveranciers die ervaring hebben in dit soort situaties.

Ateljé B heeft in de loop der jaren al voor veel bruidsstylings mogen zorgen, zowel in binnen- als buitenland. Dit geeft mij niet alleen ervaring in bruidsopmaak, maar ook in het opmaken van de suite, het opstellen van een goede planning voor een stressvrije dag, en nog veel meer.

Omdat destination weddings verschillen in opzet en planning, maak ik graag een offerte op maat na een kennismakingsgesprek. Ik hecht veel waarde aan een klik en dat jullie je kunnen vinden in mijn manier van werken. Alleen zo kan ik ervoor zorgen dat jij, als bruid, straalt op een van de belangrijkste dagen in je leven.

Idyllische locatie

Magische setting

Familie & vrienden

Geweldige sfeer

Allemaal kenmerken van een destination wedding. Stress hoort daar niet bij!

Op je huwelijk wil je stralen en je zelfverzekerd voelen. Dat kan alleen als je 100% tevreden bent met je look. Kies daarom voor zekerheid en neem je bruidsstyliste mee! Het bespaart je veel stress en zenuwen. Bovendien kun je je try-out doen in België en weet je dus precies hoe je eruit zal zien op jullie grote dag. De planning en prijs zijn van tevoren bekend, weer een zorg minder.

Een ander voordeel van een meereizende bruidsstyliste is de suite-opmaak. Ook de gasten kunnen dus voorzien worden van haar en make-up. 

✔ Planning op voorhand gekend

✔ Geen taalbarrières

✔ Try-out in België

✔ Opmaak van de andere gasten

✔ Meerdere looks mogelijk doorheen de dag

✔ Geen zorgen of stress

✔ Exacte prijs op voorhand gekend

✘ Stress

✘ Taalbarrière

✘ Geen try-out mogelijk

✘ Prijs vaak onduidelijk

✘ Planning niet van tevoren gekend

Questions?

Heb je vragen of wil je meer info?

Ik beantwoord je vragen met veel plezier & geef jullie graag alle informatie die jullie nodig hebben.

Birgit zorgde voor een fantastische naturelle look. Zowel op de trouwdag als de avond voordien. Ik voelde me echt mooi en alles bleef de hele dag goed zitten. Wat ik echt tof vond, is dat ze vlot werkt zonder ook maar enig gevoel van stress over te brengen. We konden leuk kletsen en lachen tijdens het opmaken.

Melanie Vrijens

destination wedding malaga

FAQ

Onze manier van werken

Verloofd, datum geprikt en nu?

Spreekt mijn stijl jou aan als toekomstige bruid en wil je checken of ik nog beschikbaar ben op jullie dag(en)? Dan is een mailtje sturen de snelste manier om hier achter te komen. Wees zo volledig mogelijk in je informatie.

– Wanneer trouwen jullie?

– Hoeveel dagen willen jullie dat ik beschikbaar ben?

– Is er al een planning?

– In welk land/regio gaat het door?

Jullie datum is beschikbaar, hoe gaat het verder?

Om de datum vast te leggen vraag ik een voorschot van 50% van het totale bedrag. Dit is voor mij zekerheid dat ik de datum niet voor niets blokkeer in mijn agenda en voor jullie de zekerheid dat deze datum voor jullie is.

Na het ontvangen van het voorschot (binnen de 3 werkdagen) staat jullie datum vast en plannen we de try-out.

De try-out, wanneer & waar?

Ik raad meestal aan om de try-out een 1 tot 2 maanden voor het huwelijk te doen. Dit omdat je haarlengte en huid(tint) dan het meest lijken op de dag zelf. Vroeger kan natuurlijk ook.

Try-outs laat ik enkel overdag doorgaan. Dit omdat de belichting dan beter is en je dus beter het echte resultaat voor de dag zelf kan zien. Try-outs worden enkel gedaan op weekdagen, zo blijven de vrijdagochtenden en weekends vrij voor bruidsstylings.

Kleine tip! Vaak wordt er geprobeerd om de try-out te combineren met een pasbeurt van de jurk zodat je het totaalplaatje al eens kan zien. Als je dit wil plan je best je pasbeurt in de (late) namiddag. Neem even contact op voor enkele beschikbare data zodat je niet nodeloos heen en weer moet mailen of bellen.

De try-out gaat door in de studio van Atelje B, in Neeroeteren. Tijdens deze sessie worden minder (sterke) stylingproducten gebruikt dan op de dag zelf. Als je meerdere dingen wil uittesten is dat namelijk moeilijk wanneer er al een halve bus haarlak in je haar zit. Gemiddeld duurt deze 1-3uur, afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt.

Denk eraan, hoe korter bij de datum hoe waarheidsgetrouwer het resultaat zal zijn. Je haarlengte zal bijvoorbeeld nog groeien, in de zomer kleurt je huid etc…

Extra gasten die opgemaakt moeten worden bespreken we ook tijdens de try-out.

Als het om meer dan 2 extra personen gaat die haar ÉN make-up willen wordt het team ingeschakeld. Mocht dit zo zijn geef je dit best zo snel als mogelijk door, liefst zelfs bij het vastleggen van de datum al. Informeer dus tijdig!

 

Een geslaagde try-out, op naar D-day!

Na je try-out krijg je een mailtje met de verdere details. Als er extra gasten moeten opgemaakt worden zal er ook hiervoor een tijdsschema worden opgemaakt. Dit kan natuurlijk in samenspraak en wordt aangepast aan jullie dagplanning.

Tijdens de try-out krijg je nog tips mee voor een optimale huid en/of haarconditie op je grote dag. We kunnen enkel een mooi resultaat & goede houdbaarheid garanderen als deze worden opgevolgd. Maar je wil zelf natuurlijk ook gewoon stralen dus daar hebben we alle vertrouwen in!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?