Do It Yourself

Wedding styling

DIY Weddingstyling

Wedding styling consult

Online

Jullie zijn bezig met het uitwerken van de styling van jullie huwelijk, maar jullie hebben toch nog wat vragen en bedenkingen bij jullie styling waarbij professionele hulp wel handig zou zijn.

Tijdens een één uur durende online meeting beantwoord ik met alle plezier jullie vragen.

89,-

Offline

Jullie zijn bezig met het stylingplan van jullie  huwelijk, maar jullie hebben toch nog wat vragen en bedenkingen bij de styling waarbij professionele hulp wel handig zou zijn.

Maar online is minder jullie ding? Tijdens een twee uur durende meeting beantwoord ik met alle plezier jullie vragen.

175,- euro + verplaatsing (0,45/km)

DIY Wedding styling

SOS Styling

Jullie hebben totaal geen idee voor de styling van jullie huwelijk OF jullie hebben net 1001 ideeën en weten daardoor niet hoe hier een mooi geheel van te maken? Dan zijn jullie bij Ateljé B aan het juiste adres.

How do we do it?

Tijdens een 90 minuten durende  online meeting brainstormen we over jullie ideeën. Op basis daarvan wordt er een moodboard opgesteld per onderdeel van jullie huwelijk. Denk bijvoorbeeld aan de ceremonie, receptie, diner,… Dit overlopen en bespreken we opnieuw tijdens een online meeting. Één correctieronde is inbegrepen. Na goedkeuring krijgen jullie de bijhorende materialenlijst per onderdeel.

Op deze manier creëren jullie een prachtige samenhangende styling die afgewerkt is tot in de details.

Prijs 399,-

Optioneel

Willen jullie op én top voorbereid zijn dan is deze optie onmisbaar! Een exact plan met opstelling van jullie volledige styling. Tafels, stoelen, deco, … I got you covered!

99,-

Afspraak inplannen?