Wedding Services

SOS DIY Wedding styling | Droogbloemen | Deco

And so the adventure begins...

Zelf aan de slag om jullie bruiloft te plannen én te stylen. Ik begrijp het helemaal, want dat is exact wat ik zelf ook deed voor ons eigen huwelijk. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat er heel wat bij komt kijken. Locaties bekijken, leveranciers contacteren, offertes vergelijken, budget beheer, stylen van de locatie, … Het lijstje lijkt wel eindeloos soms & je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Pinterest is een handig iets bij dat laatste, maar kan ook heel overweldigend zijn. Inspiratie alom, maar hoe vind je nu de stijl die je het meest aanspreekt? Hoe creër je een mooi geheel? Wat is er belangrijk en waarop kan je besparen zonder dat je inboet op sfeer?

Ik help je graag hierbij! Scroll rustig verder & ontdek wat ik voor jullie kan betekenen. Droogbloemen, deco, moodboard & stylingplan, … It’s all possible!

aanbod

What I do

Droogbloemen

Decoratie

DIY Wedding Styling

Do it yourself wedding styling

Een stressvrije huwelijksdag met een styling die recht uit een Pinterestbord komt? Yes please! Dat kan natuurlijk enkel met een een perfect uitgewerkt stylingplan. Geen idee hoe je hier aan moet beginnen? Ik help jullie graag! Wist je trouwens dat ik meerdere opleidingen wedding planning & styling volgde? Ik weet dus perfect waar je rekening mee moet houden voor een  prachtig gestyled feest!

Droogbloemen

Het begon allemaal met op maat gemaakte bloemenkammen & haarspelden, en dan kwam de vraag naar corsages, daarna naar bruidsboeketten. Ondertussen kan je terecht voor al het bovenstaande, maar ook voor het vullen van kleine vaasjes, bedankjes met droogbloemen, deco met droogbloemen,… 

Wedding deco

Vaasjes gevuld met droogbloemen, tafelnummers, welkomstborden, de mooiste kapstokken om je bruidsjurk aan op te hangen, … Whatever you need, I’ve got your back!

De B in Atelje B

Hi! Mijn naam is Birgit!

“IF YOU LOVE WHAT YOU DO, YOU NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE.”

Mijn werk is mijn passie, ik sta er mee op en ga er mee slapen. Ik hou ervan om mooie dingen te creëren & prijs mezelf dus ook enorm gelukkig dat ik hiervan mijn job heb kunnen maken. Bijdragen aan speciale momenten geeft zoveel voldoening, iedere keer weer. Anderen zien stralen, dat is waar ik het voor doe. Dat is wat maakt dat ik mijn job iedere keer weer met volle goesting doe. Dus ben je verloofd en zoek je nog hulp bij de aankleding van je feest? Aarzel dan niet om me te contacteren!

Tot binnenkort?!